Snoei Ton

Ton Snoei

Co-Founder WorldAppz B.V. & Owner Snoei.net - Software Developer

Naam:Snoei Ton
Geboortedatum:08-08-1974
Adres:Hazelaarlaan 18, 2803BS Gouda
Telefoon:+31612602314
Email:ton.snoei@gmail.com
Website:www.snoei.net

Jobs

2005-2006

1. Politie Amsterdam Amstelland (Ordina)

Sr Software Developer

Bij de politie Amsterdam Amstelland heb ik aan verschillende projecten gewerkt. Een groot project waar we met een klein team aan hebben gewerkt was de automatisering van arrestanten intake van alle cellencomplexen in Amsterdam. We maakte hiervoor gebruik van C# .NET, winforms, ASP.NET in combinatie met Sybase database server.

2006-2007

2. SMART CONCEPTS – tankregistratiesysteem...

Senior Software Engineer

De bouw van een generiek fuel/tankpassysteem in ASP.NET, SQL Server en C# met als eerste toepassing Chevron Afrika. Het systeem voorziet in de volledige afhandelingen van tankkaarttransacties en het beheer van alle gerelateerde gegevens.

2007-2012

3. Voice Data Bridge / 1850 Nummerinformatie

IT Manager / Meewerkend Voorman

Voice Data Bridge is als bedrijf verantwoordelijk voor het faciliteren van onder andere de grootste onafhankelijke nummerinformatiedienst van Nederland, 1850. Ik was daar verantwoordelijk voor alle ICT-systemen. Samen met een klein team van mensen hebben we een aantal mooie .NET software oplossing gebouwd.

2012-present

4. Fox-IT

Lead Developer

Sinds december 2012 als lead-developer in dienst bij Fox-IT Crypto. Het ontwikkelen van veilige oplossingen voor overheid en bedrijfsleven.

2013-present

6. WorldAppz B.V.

Co-Founder

Samen met Jeroen Bosman ben ik de oprichter van WorldAppz B.V. WorldAppz richt zich op moderne Social Cohesive solutions, oplossingen die mensen dichter bij elkaar brengen. Een voorbeeld hiervan is het project BelJeBuren.

Projecten

2012-present

1. Word Game / Word Juggler

Founder

Word Juggler is een een leuk woordspel voor je Android smartphones. Beschikbaar met Nederlandse en Engelse woorden. Schuif de gemixte letters in de juiste volgorde en vorm een woord. Van deze app is ook een versie voor kinderen beschikbaar.

 

Kijk ook op de Google Play Store.

2011-present

2. 112-Nederland.nl

Founder

112-nederland.nl is een website waar de C2000 pager-meldingen van politie, brandweer, ambulance en KNRM worden getoond.

 

Naast de website is er ook een Android app beschikbaar die alle meldingen in de buurt meldt. Inmiddels zijn er +/- 250.000 downloads van de app geweest.

 

Kijk op de Google Play Store voor de gratis en pro versie.

2013-present

3. TraceBuddy

Co-Founder

TraceBuddy is een Android app waarmee je je locatie kunt delen met wie je maar wilt. Collega’s, familie en vrienden kunnen je locatie via de TraceBuddy website of de app bekijken.

 

Je kunt je locatie anoniem delen. Bepaal ‘met wie’, ‘wanneer’ en ‘waar’ je je locatie deelt.

 

TraceBuddy is gratis beschikbaar op de Google Play Store.

2013-present

4. BelJeBuren

Co-Founder

BelJeBuren is een platform dat als doel heeft om bij onraad buren efficiënt met elkaar te laten communiceren. Een modern hulpmiddel dat kan worden ingezet om mensen dichter bij elkaar te brengen zodat men er “voor elkaar is” als de nood aan de man is.

 

Kijk op http://www.beljeburen.nl