Dec.09

Nieuws Radar NL App voor Android

Nieuws Radar NL App voor Android

Het is alweer een tijdje stil op m’n blog, maar ik zelf heb daarentegen niet stil gezeten. Als je brein elke dag bezig is om goede ideeen te ontdekken, kom je soms nog wel eens op een leuk idee. Dit geldt (vindt ik zelf) voor dit nieuwste telg: de Nieuws Radar app die sinds vandaag op de Android store staat.

Ik maak al jaren heel dankbaar gebruik van een dienst die u ook wellicht bekend is: Google Alerts. Met Google Alerts is het mogelijk zoekwoorden in te stellen waarop de Google zoekmachine moet worden getriggerd en je een e-mail stuurt als er voor het gegeven zoekwoord nieuwe webpagina’s zijn gevonden. Reuze handig, denk bijvoorbeeld aan een alert voor je eigen straat of stad en natuurlijk andere onderwerpen die je interesseren.

De Nieuws Radar NL app doet dit specifiek voor nieuwsberichten en nieuwswaarden. Met de app kun je vrij te kiezen zoekwoorden opgegeven, verschijnt er een nieuwsbericht dat de zoekwoorden bevat, dan ontvang je een alert op je mobiel. Wil je bijvoorbeeld niets missen met betrekking tot je favoriete artiest, denk dan bijvoorbeeld aan zoekwoorden als “Rene Froger”, “Rihanna” etc…  Je kunt naast nieuwsberichten ook nieuwswaarden in de gaten houden. ‘Nieuwswaarden’ zijn handig om bijvoorbeeld waarden zoals beurs-index of weersomstandigheden in de gaten te houden. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een notificatie in te stellen als een beurs-index onder een bepaalde waarde zakt of boven een bepaalde waarde stijgt.

Kortom, de Nieuws Radar NL app verzameld voor jou het nieuws dat JIJ relevant vindt.

Download de app via de Google Play Store.

promo3a

 

 

 

 

Deel dit Verhaal:
  • facebook
  • twitter
  • gplus

Over Ton Snoei

Een enthousiaste ontwikkelaar in de allerbreedste zin van het woord.

Het aansturen maar vooral coachen van mensen geeft me veel plezier en een leuke uitdaging. Ik houdt me graag bezig met het bouwen van software maar ook met alle anderen dingen die komen kijken bij het vak dat IT heet.

Met als achtergrond ontwikkelaar heb ik veel ervaring met C# .NET en alles wat daarbij komt kijken. Deze kennis komt nog regelmatig goed van pas. Mijn liefde voor ontwikkeling van software is nooit verdwenen en heb mij daarom in het afgelopen jaar meer verdiept in Java, Android, iOS/iPhone/iPad (Monotouch/Xamarin), PHP en Unity 3D development. Ik noem dat altijd maar: "Lego-spelen voor grote mensen" ;-)

Kortom van de grote lijnen naar projecten tot hands-on problem solven.

Laat een reactie achter

Comment