Sep.16

112-Nederland opgefrist

Weer eens flink zitten zweten, nee, niet alleen omdat de trap thuis moest worden gerenoveerd. Het werd ook tijd om de 112-Nederland Android app weer eens wat op te knappen. Na de succesvolle lancering van de 14-D Weather Pro app was er weer wat tijd om 112-Nederland app onderhanden te nemen.112-Nederland & 112HM

Het was hard nodig, want er waren een aantal vervelende bugs die opgelost moesten worden. Daarnaast is het ‘binnenwerk’ van de app grondig tegen het licht gehouden en zijn er een aantal stukken van de software volledig vervangen.

Maar dat is nog niet alles. Al voor de zomervakantie hebben we contact gezocht met 112HM (112 Hollands Midden) om te kijken of er tussen 112-Nederland en 112HM geen samenwerking mogelijk is. We hebben onlangs met succes afspraken gemaakt en dat resulteert in een mooi uitbreiding voor de 112-Nederland app. Dit betekent dat naast P2000 meldingen van de hulpdiensten nu ook achtergrondinformatie beschikbaar is inclusief fotomateriaal van 112HM. Voor de volledigheid wordt er ook nieuws van politie.nl in de app gepubliceerd voor je eigen regio.

Kortom om er is een hoop gebeurd en dat alles resulteert in een nieuwe versie van de 112-Nederland app die sinds 16 september beschikbaar is op de Google Play Store.

Ooh ja, leuk om even te melden dat AndroidWorld onlangs een review heeft geschreven van onze app!

Deel dit Verhaal:
  • facebook
  • twitter
  • gplus

Over Ton Snoei

Een enthousiaste ontwikkelaar in de allerbreedste zin van het woord.

Het aansturen maar vooral coachen van mensen geeft me veel plezier en een leuke uitdaging. Ik houdt me graag bezig met het bouwen van software maar ook met alle anderen dingen die komen kijken bij het vak dat IT heet.

Met als achtergrond ontwikkelaar heb ik veel ervaring met C# .NET en alles wat daarbij komt kijken. Deze kennis komt nog regelmatig goed van pas. Mijn liefde voor ontwikkeling van software is nooit verdwenen en heb mij daarom in het afgelopen jaar meer verdiept in Java, Android, iOS/iPhone/iPad (Monotouch/Xamarin), PHP en Unity 3D development. Ik noem dat altijd maar: "Lego-spelen voor grote mensen" ;-)

Kortom van de grote lijnen naar projecten tot hands-on problem solven.

Laat een reactie achter

Comment