Sep.20

Politienieuws 2.0 app voor Android

Vandaag lanceren we de Politienieuws NL app in navolging van de BurgernetNL app die we vorige week lanceerde. Een app waarmee je op de hoogte blijft van al het politienieuws in Nederland en bij jou in de buurt.

promo

We hebben de afgelopen week hard gewerkt om deze app af te krijgen en zal over enkele uren beschikbaar zijn op de Google Play Store. De app toont alle politienieuws in Nederland en in jou omgeving. De app is uniek omdat er pushberichten worden ondersteund. Dit houdt in dat men automatisch een notificatie ontvangt van nieuwsberichten uit je eigen omgeving. De politie heeft zelf ook een soortgelijke app, Politie.nl, echter die ondersteund geen pushberichten.

Onze nieuwe app is een app in een modern jasje en ook dat kan niet gezegd worden van de Politie.nl app. Kortom, het was tijd voor een frisse wind en wij dachten, laten wij die wind dan maar laten waaien. De app bevat, zoals de BurgernetNL app, een klein beetje reclame, wij moeten per slot van rekening ook een boterhammetje kunnen beleggen.

Op of aanmerkingen? Laat het ons gerust weten!

Deel dit Verhaal:
  • facebook
  • twitter
  • gplus

Over Ton Snoei

Een enthousiaste ontwikkelaar in de allerbreedste zin van het woord.

Het aansturen maar vooral coachen van mensen geeft me veel plezier en een leuke uitdaging. Ik houdt me graag bezig met het bouwen van software maar ook met alle anderen dingen die komen kijken bij het vak dat IT heet.

Met als achtergrond ontwikkelaar heb ik veel ervaring met C# .NET en alles wat daarbij komt kijken. Deze kennis komt nog regelmatig goed van pas. Mijn liefde voor ontwikkeling van software is nooit verdwenen en heb mij daarom in het afgelopen jaar meer verdiept in Java, Android, iOS/iPhone/iPad (Monotouch/Xamarin), PHP en Unity 3D development. Ik noem dat altijd maar: "Lego-spelen voor grote mensen" ;-)

Kortom van de grote lijnen naar projecten tot hands-on problem solven.

Laat een reactie achter

Comment