Sep.13

De Burgernet 2.0 app voor Android

Precies een week na de start van de Landelijke publiekscampagne Burgernet hebben we via WorldAppz een Burgernet App gelanceerd voor Android in de Google Play Store. De huidige politie.nl app op de Android store niet meer up-to-date. Veel downloads maar ook veel klachten. Jammer want dat is een serieuze gemiste kans.

promopicture

Typerende recensie politie.nl app: Zoals iedereen hier al maanden roept , onbruikbaar. Jammer dat met alle kritiek niets wordt gedaan. De politie kan de hulp van honderdduizenden welwillende APP gebruikers toch serieus nemen? Dat moeten tien programmeurs toch in twee weken kunnen klaren?…

De overheid zit krap, een aanpassing van deze Politie.nl app zal niet zomaar gebeuren. Daarom zijn wij zo stoer geweest om een Burgernet appje te bouwen op eigen kosten.

Voor iedereen. Burgernetaanmelding niet nodig. Direct van start. Een berichtje op je telefoon als er iets aan de hand is bij jou in de buurt. Of als je wilt, elk meldingen in heel Nederland ontvangen.  Ga je op reis, dan reist burgernet met je mee, altijd de meldingen bij jou in de buurt. Praktisch toch? Location based services noemen ze dat. Zoeken naar burgernetmeldingen kan ook. Je komt terug van vakantie: “Wat is er de afgelopen 2 weken gebeurd?”. Kortom we hebben aan veel gedacht maar waarschijnlijk niet aan alles. Heb jij nog een idee hoe het beter kan of anders? Laat het ons weten!

Daarom sinds vandaag in de Google Play Store Burgernet NL app. Burgernet, maar dan 2.0.  Ooh ja, we hebben er wel wat reclame in gestopt. We hopen daarmee een deel(tje) van de kosten te kunnen dekken. Meldt overheid of bedrijfsleven zich om de kosten te dragen, dan is dat natuurlijk heel welkom.

Deel dit Verhaal:
  • facebook
  • twitter
  • gplus

Over Ton Snoei

Een enthousiaste ontwikkelaar in de allerbreedste zin van het woord.

Het aansturen maar vooral coachen van mensen geeft me veel plezier en een leuke uitdaging. Ik houdt me graag bezig met het bouwen van software maar ook met alle anderen dingen die komen kijken bij het vak dat IT heet.

Met als achtergrond ontwikkelaar heb ik veel ervaring met C# .NET en alles wat daarbij komt kijken. Deze kennis komt nog regelmatig goed van pas. Mijn liefde voor ontwikkeling van software is nooit verdwenen en heb mij daarom in het afgelopen jaar meer verdiept in Java, Android, iOS/iPhone/iPad (Monotouch/Xamarin), PHP en Unity 3D development. Ik noem dat altijd maar: "Lego-spelen voor grote mensen" ;-)

Kortom van de grote lijnen naar projecten tot hands-on problem solven.

Laat een reactie achter

Comment