Sep.01

112-Nederland Pro beschikbaar

Na noeste arbeid was het afgelopen week eindelijk zover, de 112-Nederland Pro app is beschikbaar in de Google Play store. De app is voorzien van een aantal nuttige zaken waar vaak in recensies naar werd gevraagd.

Het belangrijkste verschil tussen de 112-Nederland app en de Pro variant is dat berichten direct worden afgeleverd, dus zonder vertraging. Hiervoor hebben we de instant messaging dienst van Google geïmplementeerd. Niet alleen de app moest hiervoor op de schop maar ook onze serversoftware is geheel opnieuw opgebouwd voor de pro versie.

Daarnaast is het nu mogelijk om capcodes in te stellen in de app. Hiermee wordt het mogelijk om meldingen op basis van capcode te ontvangen. Het aantal in te stellen capcodes is onbeperkt.

Omdat deze aanpassingen meer vergen van onze serverhardware, kunnen we de pro versie helaas niet gratis aanbieden. Om kostendekkend te kunnen laten werken zijn kost de 112-Nederland Pro € 2,99 bij eenmalige aanschaf. Daar tegenover staat dat de app volledig reclamevrij is. De gratis app blijft gewoon gratis. Van beide apps zullen ook in de toekomst weer updates verschijnen.

Voor meer informatie:

Heeft vragen, opmerkingen of kritiek op de werking van de apps, neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier. Bent u een tevreden gebruiker? Neem dan kort de tijd om de app te beoordelen of een recensie te schrijven op de Google Play store.

Deel dit Verhaal:
 • facebook
 • twitter
 • gplus

Over Ton Snoei

Een enthousiaste ontwikkelaar in de allerbreedste zin van het woord.

Het aansturen maar vooral coachen van mensen geeft me veel plezier en een leuke uitdaging. Ik houdt me graag bezig met het bouwen van software maar ook met alle anderen dingen die komen kijken bij het vak dat IT heet.

Met als achtergrond ontwikkelaar heb ik veel ervaring met C# .NET en alles wat daarbij komt kijken. Deze kennis komt nog regelmatig goed van pas. Mijn liefde voor ontwikkeling van software is nooit verdwenen en heb mij daarom in het afgelopen jaar meer verdiept in Java, Android, iOS/iPhone/iPad (Monotouch/Xamarin), PHP en Unity 3D development. Ik noem dat altijd maar: "Lego-spelen voor grote mensen" ;-)

Kortom van de grote lijnen naar projecten tot hands-on problem solven.

Reacties(4)

 1. Pieter van den Hil
  1792 days geleden

  Het zou prettig zijn om de notificaties per berichtsoort te kunnen instellen.
  Dus bijvoorbeeld wel notificaties voor brandweer, maar niet voor ambulance. Of een ander geluidje voor Ambulance en Politie.

 2. Ton Offergelt
  1242 days geleden

  De 112 melding verschijnt wel op het scherm. De trilfunctie doet het ook. Allen komt er geen geluid bij de melding. Ik ben gebruiker van een Samsung S8.
  PS deze melding heb ik ook via de Helpdesk van de app zelf gedaan (chat). Maar tot nu toe geen reactie ontvangen. Vandaar nu dezelfde melding via de site.

 3. P.G. [Pieter] Udema
  1086 days geleden

  Gebruik al geruime tijd de Pro versie op mijn Samsung tot volle tevredenheid.
  Mijn echtgenoot zou die ook graag installeren.
  Ze heeft een iPhone en we kunnen de app niet in de Apple store vinden.
  Bestaat ie voor Apple wel , of misschien onder een ander naam?

  • Ton Snoei
   1085 days geleden

   Er is nog geen app voor de iPhone, we zijn er over aan het denken om een dergelijke app te gaan ontwikkelen. Groet, Ton

Laat een reactie achter

Comment