Dec.10

Developer Days 2007 gemist?

devdays.gifBen je de Developer Days 2007 bewust of onbewust misgelopen. Kijk dan eens op de website van Microsoft. Microsoft heeft webcasts van alle sessies van de DevDays op de website gezet.

Alle belangrijke onderwerpen komen aan bod zoals Windows Communication Foundation (de opvolger van Webservices), Windows Presentation Foundation (de opvolger van WinForms) maar ook onderwerpen zoals Lego Mindstorm in combinatie met Microsoft Robotics Studio of het nieuwe Silverlight.

Tags:
Deel dit Verhaal:
  • facebook
  • twitter
  • gplus

Over Ton Snoei

Een enthousiaste ontwikkelaar in de allerbreedste zin van het woord.

Het aansturen maar vooral coachen van mensen geeft me veel plezier en een leuke uitdaging. Ik houdt me graag bezig met het bouwen van software maar ook met alle anderen dingen die komen kijken bij het vak dat IT heet.

Met als achtergrond ontwikkelaar heb ik veel ervaring met C# .NET en alles wat daarbij komt kijken. Deze kennis komt nog regelmatig goed van pas. Mijn liefde voor ontwikkeling van software is nooit verdwenen en heb mij daarom in het afgelopen jaar meer verdiept in Java, Android, iOS/iPhone/iPad (Monotouch/Xamarin), PHP en Unity 3D development. Ik noem dat altijd maar: "Lego-spelen voor grote mensen" ;-)

Kortom van de grote lijnen naar projecten tot hands-on problem solven.

Laat een reactie achter

Comment