Nov.25

.NET framework 3.0 is er

Al is het naar mijn idee met wat stille trom. Het nieuwe .NET framework voorziet o.a. in de nieuwe query taal LINQ waarmee op een uniforme wijze door allerlei data kan worden gezocht (bijv. objecten). Verder is het mogelijk applicaties te ontwikkelen met het WinFX framework, dit behelst Windows Presentation Foundation (voorheen Avalon), Windows Commucation Foundation en Windows Workflow Foundation. Microsoft voorziet hiervoor in een SDK en extensions voor Visual Studio 2005.

Op de site van Microsoft vindt je de informatie en downloads.

Deel dit Verhaal:
  • facebook
  • twitter
  • gplus

Over Ton Snoei

Een enthousiaste ontwikkelaar in de allerbreedste zin van het woord.

Het aansturen maar vooral coachen van mensen geeft me veel plezier en een leuke uitdaging. Ik houdt me graag bezig met het bouwen van software maar ook met alle anderen dingen die komen kijken bij het vak dat IT heet.

Met als achtergrond ontwikkelaar heb ik veel ervaring met C# .NET en alles wat daarbij komt kijken. Deze kennis komt nog regelmatig goed van pas. Mijn liefde voor ontwikkeling van software is nooit verdwenen en heb mij daarom in het afgelopen jaar meer verdiept in Java, Android, iOS/iPhone/iPad (Monotouch/Xamarin), PHP en Unity 3D development. Ik noem dat altijd maar: "Lego-spelen voor grote mensen" ;-)

Kortom van de grote lijnen naar projecten tot hands-on problem solven.

Laat een reactie achter

Comment